IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Nálunk az alapképzési és mesterképzési szakokon két diplomát szerezhetsz meg: a magyar mellett a The University of Buckingham oklevelét, másik alapszakon pedig a Dublin Business Schoolét. Angol partneregyetemünk, a The University of Buckingham garantálja a magas színvonalú oktatást, és vitathatatlan, hogy a két diplomával könnyebben találsz majd munkát.

  • Kiscsoportos oktatás. Náunk nem csak hallgató leszel, 12 fős csoportokban interaktív órákon tanulhatsz, mert az IBS-en nincsenek előadások.
  • Gyakorlati tudás. Oktatóink nem gyorsan elavuló elméleti tudásanyagot darálnak le, hanem a munkaerőpiacon keresett készségeid és képességeid fejlesztésében támogatnak.
  • Önálló gondolkodás. Nem a tankönyvet kell felmondanod, hanem a megszerzett tudásod alapján kritikai gondolkodást várunk el tőled – éppen úgy, mint a leendő munkaadód.
  • Nemzetközi környezet, külföldi tapasztalat. Fejleszd angoltudásod naponta és networkölj 100 ország diákjaival. A BSc szakokon az Erasmus+ program keretében 21 ország 62 partneregyetemén tanulhatsz.
  • Törődünk veled. Nálunk külön Wellbeing-csapat és diákmentorok foglalkoznak a jól-léteddel, akiket személyes és tanulási kérdésekkel is megkereshetsz.
  • Számunkra fontos a véleményed. Fejlődésünk érdekében minden félévben visszajelzést adhatsz az oktatókról, az oktatás és egyéb szolgáltatások minőségéről.
  • Brit diploma kedvezményesen. Nálunk a tandíj és a megélhetés költségei is alacsonyabbak, mint Angliában. Ráadásul ösztöndíjra is jelentkezhetsz.

Ezek alapján mondhatjuk, hogy az IBS Magyarország leghallgatóbarátabb felsőoktatási intézménye, győződj meg róla személyesen!

Ha van még kérdésed, keress meg minket bizalommal az info@ibsbudapest.com címen vagy a +36 1 588 8613-es telefonszámon.