IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Büszkék vagyunk arra, hogy az IBS együttműködik a Dublin Business Schoollal. (DBS). Az angol nyelvű Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Kereskedelem és marketing, valamint Pszichológia alapszakjainkon végzettjeink az IBS BSc diplomája mellett ír, a Dublin Business School diplomáját is megszerezhetik.

Írország harmadik legnagyobb főiskolájaként, a Dublin Business School több mint 9000 hallgatóval rendelkezik. Az intézmény teljes és részidős alap/mesterképzési, posztgraduális, szakmai és vezetői képzési programok széles választékát kínálja. Az 1975-ben alapított DBS kiváló oktatási színvonalat nyújt és olyan tanulási lehetőségeket kínál, amelyek megfelelnek mind a diákok, mind a munkaadók igényeinek.

Intézményük kifejezetten a karrierorientált oktatásra specializálódott. Az évek során folyamatosan bővítették kínálatukat, hogy megfeleljenek a különböző ágazatok igényeinek. Az IBS-hez hasonlóan a Dublin Business School is szorosan együttműködik az üzleti ágazattal és a szakmai szervezetekkel, hogy biztosítsa a naprakész tudást, valamint növelje a végzettek foglalkoztathatóságát, ezáltal is sikeres karriert biztosítva diákjainak. A szakértőkből álló oktatóik többéves üzleti tapasztalattal rendelkeznek, amely nagy előnyt jelent a diákok számára a tanulmányaik alatt és a későbbi szakmai életükben is.