IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Az oktatás kiváló színvonala érdekében az IBS nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra.

Stratégiai partnerünkön, a University of Buckingham-en kívül számos más minőségbiztosítási testület minőségi tanúsítványával is rendelkezünk. Főiskolánk számára ez kiemelkedően fontos, mivel mindegyik testület szigorú minőségbiztosítási eljárást alkalmaz. Miközben az IBS teljesíti ezeket a minőségi elvárásokat, saját minőségbiztosítási folyamatait is rendszeresen felülvizsgálja, ami elengedhetetlen feltétel az oktatás magas színvonalának fenntartásához és folyamatos fejlesztéséhez.

BAC

A brit akkreditációt nem véletlenül tekintik a világ legszínvonalasabb minőségbiztosítási rendszerének. Ezért biztosíték minden hallgatónk számára, hogy a British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education (BAC) iskolánkat 2018. július 19-én, mint „Független felsőoktatási intézményt” akkreditálta.

The University of Buckingham

A University of Buckingham-et 1976-ban oxfordi akadémikusok alapították, s mára a hallgatói vélemények tükrében a legnépszerűbb egyetem Angliában. A The Times Magazine TEF (Teaching Excellent Framework) rangsorában a The University of Buckingham elnyerte "Nagy Britania legjobb egyeteme" címet.

Több mint egyéves előkészítő munkát követően 2012 októberében zárult le az a tárgyalássorozat, amelynek eredményeként Nagy-Britannia egyik vezető egyeteme, a University of Buckingham partneréül választotta az IBS-t.

"Az üzleti tudományok és menedzsment ismeretek elsajátítása és gyakorlatban való kamatoztatása manapság nem lehetséges a diplomácia, a pszichológia, a nyelvtudás és az informatika magas fokú ismerete nélkül. Az International Business School (IBS) évek óta törekszik arra, hogy a különböző tudományterületek határain átnyúlva különleges felkészültségű szakembereket képezzen: szakkínálatának kialakításakor is e nemzetközi példákon nyugvó felfogást tartja szem előtt."

Az IBS a piac változó igényeire és a képzései iránti megnövekedett keresletre reagálva alakította át képzési kínálatát. Ennek eredményeként – a University of Buckingham-mel közösen – az IBS a következő alapképzési programokat indítja:

 • BSc in Corporate Finance (Pénzügyi menedzsment),
 • BSc in Business and Diplomatic Studies (Üzlet és diplomácia),
 • BSc in Business Management (Menedzsment),
 • BSc in Business Management with Arts (Művészetmenedzsment),
 • BSc in Business Management with Tourism (Üzlet és turizmus),
 • BSc in Business Management with HRM and Psychology (Menedzsment és pszichológia),
 • BSc in Business Management with Marketing (Menedzsment és marketing).

Mesterképzési programok:

 • MSc in Strategic International Management (Nemzetközi menedzsment),
 • MSc in Strategic Finance (Pénzügyi menedzsment),
 • MSc in Strategic Marketing (Marketing menedzsment),
 • MSc in Strategic Human Resource Management (Emberi erőforrás menedzsment),
 • MSc in IT for Business Data Analytics (IT és Üzleti Adatelemzés),
 • MBA in Strategic Data-Driven Management.

A The University of Buckingham Doktori képzései:

 • PhD in Business and Management
 • PhD in International Affairs

Részletes tájékoztató ezekről a képzésekről angolul érhető el.

LCCI

Az LCCI nyelvvizsga egy nemzetközileg elismert, Magyarországon is akkreditált nyelvvizsga. Ha szeretnél külföldön tanulni, vagy jó minőségű nyelvvizsgára van szükséged, vagy ha már csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomádhoz, az LCCI a legjobb választás!

Előnye továbbá az is, hogy az LCCI olyan szakmai nyelvvizsga, amely életszerű írásbeli (levél-, jelentés- és memorandumírás) és szóbeli feladatokat tartalmaz. Az IBS-ben oktatott üzleti angol tárgyak kiváló alapot biztosítanak az LCCI vizsgához.

Az LCCI vizsga három szinten tehető le: Level1 a kezdők számára, Level2 a középfokon vizsgázóknak, és Level 3 a felsőfokú vizsgázók számára.

Annak érdekében, hogy a felkészülést még sikeresebbé tegyük, minden vizsga előtt felkészítő tanfolyamot szervezünk, amely rendszerint 32 órás, és itt az IBS épületében zajlik.

További információ: www.lcci.hu