IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Versenyelőnnyel állítjuk hallgatóinkat a pályára: nemcsak a legkurrensebb tudást adjuk át, a legkeresettebb készségeket is fejlesztjük

UpSkill programunk lényege, hogy BSc tanulmányaikat végző hallgatóinknak sikerélményei legyenek nemcsak a munkakeresés során, de a munkájukban is. Ezért fontos volt számunkra, hogy azokat a munkaerőpiacon keresett és hasznos készségeket fejlesszük, amik a jelenleg legkeresettebb üzleti-gazdasági pozíciók betöltéséhez szükségesek. A Profession.hu-val együttműködésben készült kutatás eredményéből kiindulva választottuk ki azokat a skilleket, amiket az UpSkill program is erősít. Programunkat a HR szakma kiválóságai is elismerték, a HRBEST 2019 Talentshow-n Attraction & Recruitment kategóriában arany minősítést kapott.

Hogyan működik az UpSkill?

Első lépésként az IBS felméri a tanulmányaikat megkezdő hallgatók teljesítményét a munkaerőpiacon legkeresettebb készségekben: ezek a területek az írásbeli kommunikációs, a szóbeli kommunikációs, az elemzői, a kvantitatív, az IT, valamint a szervezői készségek.

A felmérést követően kezdődik a személyre szabott készségfejlesztés. Ennek során a hallgatók szintjüknek megfelelő kiscsoportos keretek között, gyakorlatorientált tanulás útján fejleszthetik magukat a hat készségterületen.

Azt, hogy a hallgatók milyen szinten állnak az egyes készségekben a modulok végeztével, az IBS egy badge-dzsel (jelvénnyel) ismeri el, amiket feltölthetnek szakmai portfóliójukba.

kép

UpSkill & Te

kép

Vegyél részt személyre szabott készségfejlesztő programunkban!

kép

Szerezz badge-eket, és használd őket szakmai portfóliódban, LinkedIN profilodban!

kép

Tedd láthatóvá különleges érdeklődési köreidet és azokat a sikereidet, amikre büszke vagy!

kép

Kerülj piacvezető HR szakemberek látókörébe!

Miért fontos mindez nekünk?

Intézményi stratégiánk egyik fő célkitűzése olyan tanterv kialakítása, amely közelebb tudja hozni a munkáltatók által támasztott elvárásokat és az IBS-en végző hallgatók tudás- és készségprofilját. Az UpSkill Programot azzal a céllal dolgoztuk ki, hogy egy jó gyakorlatot, iparági sztenderdet állítsunk fel a felsőoktatási személyre szabott készségfejlesztés területén.

kép