IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Az IBS brit (The University of Buckingham) és magyar valamint ír (Dublin Business School) és magyar diplomát adó angol nyelvű képzéseket kínál BSc szinten. A két képzésre vonatkozó pótfelvételi eljárás jelentősen eltér egymástól, mind határidejét, mind módját tekintve.

Magyarország leghallgatóbarátabb felsőoktatási intézményén a dupla diplomát nemzetközi környezetben szerezhetik meg a diákok. A program során végig kizárólag kiscsoportos oktatásban részesülnek, olyan oktatóktól, akik széleskörű munkahelyi gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az általuk oktatott tárgy területén. Ahogy a leendő munkaadóknak, az IBS-ben is az önállóság és kritikai gondolkodás a fontos, mindemellett a wellbeing csapat folyamatosan a diákok rendelkezésre áll személyes és tanulási kérdésekben is. További részletek az IBS-ről itt olvashatók.


Pótfelvételi az IBS magyar és a University of Buckingham brit diplomáját adó angol nyelvű képzésekre:

az IBS saját jelentkezési lapján lehet jelentkezni az alábbi dokumentumok feltöltésével:

  • érettségi bizonyítvány vagy diploma
  • nyelvvizsga (ha van)
  • személyi igazolvány.

Határidő: 2023. szeptember 30.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő elkötelezettség és szorgalom mellett a hallgató képes az egyetemi képzési elvárásokat teljesíteni, így az érettségivel rendelkező magyar állampolgárságú jelentkezőket – pontszámítás nélkül – fogadni tudjuk.


Az IBS magyar és a Dublin Business School ír diplomáját adó angol nyelvű programokra a 2023. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban jelentkezhettek az érdeklődők, augusztus 6-ig. Ezeket a felsőoktatási pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehetett benyújtani, a www.felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi keretében, előzetes regisztrációt követően. A pótfelvételi eljárás a 2023. évi általános felvételi eljárás szabályainak megfelelően zajlik. A meghirdetett képzések menüpont „Pótfelvételi eljárás 2023. (szeptemberben induló képzések)” fül alatt látható intézményenként a meghirdetett képzések listája, a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb tudnivalókkal.


IBS-campus.jpg

Az IBS saját jelentkezési lapja

Jelentkezés az IBS brit-magyar képzéseire, augusztus 31-ig

A felvi.hu oldala

Jelentkezés az IBS ír-magyar képzéseire, augusztus 6-ig