IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Kapcsolj ki egy fárasztó nap után a campushoz közeli sportlétesítmények egyikében:

Római Strandfürdő

A Római Strandfürdő Budapest egyik legkedveltebb fürdőhelyei közé tartozik. Három medencével (strandmedence, úszómedence, gyerekmedence) csúszdákkal es játszótérrel várja vendégeit.

római strandfürdő.jpg

Római Teniszakadémia

A Római parton található az ország egyik legrangosabb teniszközpontja, mely évek óta nemcsak a nemzetközi és hazai élmezőnynek, hanem az amatőr teniszezőknek is helyet ad. Télen 7, nyáron 8 salakos pálya, melyből 2 pálya télen nyáron fedetten várja a teniszezőket.

Ezen kívül öt nemzetközi minősítésű standard squash-pálya várja a fallabda szerelmeseit ill. az úszásrajongók a 25 méteres feszített víztükrű úszómedencében, valamint a jacuzziban tudnak kikapcsolódni.

tenisz.jpg

LIDO Fitness & Gym

LIDO Fitness & Gym a Római parton, több, mint 700 nm-es területen, barátságos környezetben várja a felfrissülni vágyó kedves vendégeket. Az órarendben megtalálható spinning, alakformáló, pilates, TRX és további más órák is.

LIDO.jpg

FittKör Női Klub

FittKör Női Klub Óbudán, a Bécsi út 85. szám alatt található meg. Itt a nők minden korosztálya és minden súlycsoportja elvégezheti a fittségi állapotának legmegfelelőbb, hatékony edzést 40 perc alatt.

fittkör.jpg

Rómaifürdő SE Fitness-Edzőterem

Rómaifürdő SE Fitness-Edzőteremben különböző erőfejlesztő gépek, konditerem, aerobic órák, valamint szolárium és szauna érhető el a vendégek számára.

fitness101.jpg

Gilda Max Fitness

A Gilda Max Flórián terem a hálózat legkomplexebb bázisa, mivel itt a Gilda Max több mint 40 mozgásformája közül mindegyik megtalálható. Edzőterem, csoportos órák és személyi edzés is elérhető a vendégek számára.

gilda max.jpg