IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Ahogyan a nyár fokozatosan átadta helyét az őszi napfény ölelésének, hosszadalmas regisztrációs hét helyett az IBS egy napon üdvözölte mind a friss, mind az ismerős arcokat. Az új tanév egy orientációs nappal és az azt záró kerti partival indult.

Első éves hallgatóink ezzel a nappal indították akadémiai útjukat az IBS-en. Érezhető volt az izgalom és a lelkesedés, ahogy a diákok gyülekeztek. Az eligazítás nyitányaként az IBS vezetősége üdvözölte őket, majd a diákok kisebb csoportokban ismerkedhettek egymással, a választott szakjukkal és az intézményi szolgáltatásokkal is. Az akadémiai tájékoztatást az interaktív műhelyek egészítették ki, majd a nap végén a lazítás és az új kezdet ünneplése következett.

A nap csúcspontja kétségtelenül a Garden Party volt, amit a festői Graphisoft Park területén tartottunk. A diákok és az oktatók ízletes ételeken és frissítő italokon keresztül ismerkedtek meg a helyi árusok és ételkocsik kínálatával. Nevetések, élénk beszélgetések, ismerkedés, kapcsolódások töltötték be a kampuszt.

Az IBS nem csak az oktatásról szól, hanem; egy holisztikus, befogadó és életteli közösség neveléséről is. Szeretjük az akadémiai kihívásokat, a személyes fejlődést és az emlékezetes élményeket, amelyeket a következő év kétségtelenül hozni fog. Éljen az új tanév!