IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

A Nordic Bridge Leaders közösségének találkozójával nyitotta meg könyvtárát International Business School az értékteremtő közösségi események, think-tank kezdeményezések és innovatív workshop-ok előtt.

A Nordic Bridge a tudásmegosztást és az együttműködést szolgáló közösség Magyarország és az öt skandináv ország (Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország) között. A programot a budapesti skandináv nagykövetségek közösen dolgozták ki, és a Bridge Budapest segítségével indították el 2018-ban.

Az esemény célja a magyarországi és a skandináv országok ötleteinek, jógyakorlatainak, szakértelmének megismerése és a tapasztalatcsere volt. A nagykövetek és a meghívott fiatal hazai vezetők is innovatív ötletekkel, kíváncsian és nagy nyitottsággal vettek részt Fenyvesi Kristóf és a világhírű Leonard Sommer workshopján.

Nordic Bridge Leaders az IBS könyvtárában

A találkozó során az oktatással és tanulással kapcsolatban rengeteg kérdés, ötlet, válasz, vélemény hangzott el. Izgalmas viták, és beszélgetések jöttek létre olyan témákban, mint például milyen készségek és képességek jellemzik a jó vezetőt, és ezek hogyan fejleszthetők? Hogyan segítsük a munkahelyen történő fejlődést és tanulást? Mi a jövője a felsőoktatásnak, van-e értelme diplomát szerezni? Milyen környezetben virágzik igazán a kreativitás, és mi a titka az innovatív vállalatoknak?)

Az IBS büszkén volt házigazdája és társ-szervezője ennek az eseménynek, az intézmény örömmel ad teret és támogatást az itt elindult együttműködések megvalósításához is. A könytárépület mostantól nyitva áll az értékteremtő közösségi kezdeményezések és programok előtt, erről további tájékoztatást a kommunikációs vezető, Joós Andrea tud adni (ajoos@ibs-b.hu). A térben legközelebb az IBS Job Fair kerül megrendezésre április 19-én, ahol az IBS régi és új partnerei ajánlanak állás- és gyakornoki lehetőségeket jelenlegi és volt diákok számára.

Nordic Bridge

a kezdeményezésről bővebben itt