IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Az International Business School nemrég megrendezett állásbörzéje egyedülálló lehetőséget kínált a kapcsolatépítésre: diákok, cégek és civil szervezetek egyaránt találkozhattak egymással. A munkáltatók a visszajelzéseikben kiemelték, hogy az eseményre érkezett IBS-es diákok és öregdiákok nagyon felkészültek voltak: letisztult célokkal és pontos ismeretekkel érkeztek a cégek standjához.

Az IBS Karrierirodája egész évben kíséri és segíti a diákokat egyéni tanácsadással, workshopokkal, oktatóvideókkal és önéletrajz-írási tippekkel. A résztvevő cégek számára a börze értékes lehetőséget kínált arra, hogy tehetséges diákokat csábítsanak magukhoz, valamint az esemény lehetőséget teremtett a márka láthatóságának növelésére is a korosztályban.

A rendezvényen megjelent többszáz diák különböző iparági szereplőkkel beszélhetett, és bepillantást nyerhetett a szakmai lehetőségekbe az adott területen. ,A börze nemcsak munkakeresésről szólt – a diákok gyakornoki és önkéntes pozíciókkal is megismerkedhettek az új „Önkéntesség Termében”, ahol civil szervezetek fogadták őket: környezetvédelmi kezdeményezésektől kezdve a szociális jóléti programokig.

jobfair_MG_6944 másolat.jpg

Hajdu Andrea

Központvezető, Karrier Iroda

E-mail-cím:
E-mail küldése to Hajdu Andrea
Telefonszám:
+36 1 588 8661