IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Amennyiben a csapatmunka, a vitázás és főleg a vitatkozás megszállottja vagy, az újonnan megalakult IBS Vitaklubban (IBS Debate Club, IBS DC) mindezt hivatalos és nagyon élvezetes módon próbálhatod ki.

A klubban olyan tevékenységekben és versenyekben lesz részed, ahol többet megtanulhatsz a vitázás különböző történelmi és megfelelő szerkezeti formáiról, javíthatsz a nyilvános beszédkészségeden, valamint bármikor, bármilyen témájú vitában bizonyíthatsz egy harmadik fél előtt.

A vitaklub tagjai között megrendezésre kerül egy szervezett verseny, melynek témái a klubba történő jelentkezési nyomtatványon megadott választásaitok alapján kerülnek kiválasztásra.

Sőt, a verseny befejeződése után heti workshopokat tartunk majd olyan különböző témákban, melyek a világban zajló eseményekkel kapcsolatosak.

Az Európai Egyetemek Vitaversenye (European Union Debate Championship, EUDC) számos online workshopot fog tartani a vitakultúrával kapcsolatos ismereteid bővítése érdekében.

A viták formátumai:

Lincoln Douglas (LD), Karl Popper-viták (KPD), brit parlamenti (BP)

Küldetés:

Küldetésünk az élvezetes formában és hivatalos módon történő vitázás biztosítása, amivel javíthatunk meta-képességeinken és növelhetjük a diákok aktivitását.

Utolsó emlékeztetés:

Jelenleg idén nyáron megrendezendő nemzetközi vitákra készülünk.

Jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzuQqdGnf94B3yqqa0PKw3t4Err72a5AcZnshxktw2jx9Q0g/viewform?usp=sf_link

Örömmel vennénk, ha találkozhatnánk valamelyik eseményünkön!

Kérdések esetén keress minket bizalommal és kövess minket az Instagramon is!