IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Az Egyenlítő Klub az egyetemünk diákjainak kezdeményezése, célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a nemek közti egyenlőség fontosságára. A Klub az Egyelítő Alapítványhoz kapcsolódik: az alapítvány hitvallása szerint karriert építeni és vezetővé válni egyetemes és nemtől független jogunk, amely a vezetői készségek meglétén alapul. Szeretnénk, hogy mindenki – nők és férfiak – nemre való tekintet nélkül választhassa meg a saját karrierjét és hozhasson döntéseket azzal kapcsolatban. Klubunk és az Egyenlítő Alapítvány fő célkitűzése az olyan változások kezdeményezése és elindítása, amelyek elősegítik azt, hogy több nő foglalhasson el döntéshozói pozíciót a vállalati, politikai, kulturális, akadémiai és tudományos intézményekben és a mindennapi életben egyaránt.

Mindenkit, aki hisz a céljainkban és a változás erejében szeretettel várunk.

Főbb tevékenységeink és lehetőségek tagjaink számára:

  • Az általad írt cikkek és egyéb tartalmak részét képezik az Egyesület havonta megjelenő hívlevelének, így lehetőséged nyílik megmutatni írói tehetséged és kitűnni a vállalati szektorban.
  • Kapcsolatépítés az Egyenlítő Alapítvány tagjaival – vállalati felsővezetőktől kérhetsz karriertanácsokat, útmutatást.
  • Részt vehetsz az Alapítványunk által az IBS-en szervezett különböző szemináriumok, workshopok és előadások lebonyolításában.
  • Részt vehetsz az Egyenlítő Alapítvány által szervezett eseményeken, melyek keretein belül szakmai szempontból jelentős ismeretségeket köthetsz.
  • Értékes tapasztalatot szerezhetsz önkéntes munka és vezetői területeken, ezeket később az önéletrajzodban is feltüntetheted.

Kérdés esetén fordulj bizalommal a klub elnökéhez, Danielle Cooper-hez a DCOOPER@ibs-b.hu email címen.