Maradj Talpon a médiában! - Beszélgetés Gundel Takács Gáborral, a játékmesterrel

Subscribe for more!

Subscribe for updates!

Forum Corvinum

Facebook

A Forum Corvinum közösség profilja közéleti előadások és szakmai szemináriumok szervezése hallgatóknak több budapesti felsőoktatási intézményben. Első vendégük Gundel Takács Gábor lesz február 13-án, majd Soma Mamagésa és dr. Csernus Imre is előadást tart a hallgatóknak.

Február közepén indul a Forum Corvinum Core néven egy interaktív előadássorozat multinacionális vállalatok kommunikációs; - marketing; - és HR-es igazgatóival. A programsorozat célja, hogy a résztvevők megismerjék a multinacionális vállalatok világát, az ott rájuk váró elvárásokat, és tanácsokkal lássák el őket. Vendégeink lesznek a Microsoft, a PwC, a Coca-Cola HBC, többek között.

Az első rendezvény

Maradj Talpon a médiában! - Beszélgetés Gundel Takács Gáborral, a játékmesterrel

Az esemény: facebook 

Időpont: 2013. február 13. 18:15 (érkezés 17:45-től)

Helyszín: Eötvös Lóránd Tudományegyetem Lágymányosi Campus Északi Tömb (Pázmány Péter sétány 1/A Budapest 1117.), Konferencia terem

A beszélgetésre ide  kattintva regisztrálhatsz!

A beszélgetés előtt a résztvevőknek lehetőségük lesz regisztrálni a Maradj Talpon! televíziós műveltségi vetélkedő játékosainak válogatójára!

Várunk minden kedves Érdeklődőt további programjainkra is a félév folyamán! Vendégeink lesznek dr. Csernus Imre és Soma Mamagésa is. Bővebb információk facebook oldaunkon!

www.forumcorvinum.hu

A Forum Corvinum csapata