Magyar jelentkezőkre érvényes változások

Subscribe for more!

Subscribe for updates!

Az IBS a jelen válság alatt is elkötelezett arra, hogy hallgatóinak a legjobb szintű oktatást nyújtsa, ezért rugalmasan alakítottuk a képzési kínálatunkat, hogy az új igényeknek megfeleljen.

Tisztában vagyunk vele, hogy Magyarországon sok diák, aki külföldön szerette volna folytatni tanulmányait, elesett a lehetőségtől a válság következtében. Az IBS-en lehetőséget kínálunk arra, hogy ezek a hallgatók főiskolánkon elkezdjék brit diplomájuk megszerzését és amenyiben a kiutazási korlátozások megszünnek, folytathassák tanulmányaikat Nagy-Britannia bármelyik egyetemén a nálunk szerzett kreditek beszámításával.

Biztosítjuk a lehetőséget, hogy bármelyik angol nyelvű alapképzésünk első évét akár online is teljesíthessék.

Az International Management mester programunk első féléve Budapesten és Bécsben is elérhető lesz online. 

Tandíjaink euróárfolyamát befagyasztottuk, a koronavírus magyarországi bejelentése előtti szintre, hogy ne rójunk kiszámíthatatlan anyagi terhet új jelentkezőinkre. Ez az árfolyam kizárólag azokra a magyar állampolgárságú jelentkezőkre érvényes akik most adják be jelentkezésüket a 2020/2021-es tanév bármely angol nyelvű alapképzésére illetve mesterképzésére. Részletekről kérjük érdeklődjön az info@ibs-b.hu e-mailen.

Starter ösztöndíjunk határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítottuk.

Mindezen rendelkezések tükrében bízunk benne, hogy jelentkezőink a lehető legkielégítőbb körülmények között folytathatják tanulmányaikat. Online jelentkezési platformunkon keresztül és emailen is szívesen adunk tájékoztatást a részletekről. 

Jelentkezz most!

Információ az angol nyelvű alapképzésekről