Angol nyelvű képzések

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Tanulj angol nyelven brit és magyar diplomáért! Az IBS alap-, és mesterképzések nagy választékát kínálja az angolul továbbtanulni vágyók részére. A képzések végén hallgatóink a University of Buckingham és az IBS diplomáját szerzik meg.

Részletes tájékoztató angolul Videóink angol nyelven 

Jelentkezz most!

Angol nyelvű alapképzések

Szerezz brit diplomát Budapesten! Válaszd 3 éves angol nyelvű alapképzéseink egyikét és legyen diplomád a University of Buckingham-től!

University of Buckingham és az IBS diplomáját nyújtó BSc szakok első éve közös. Az első két szemeszter során az alapképzésen tanuló hallgatók tananyaga és tanterve azonos. Az IBS lehetőséget ad arra, hogy a jelentkezéskor leadott szakirány választást az első év végén módosítsák illetve véglegesítsék a hallgatók, így a specializációra másodévtől kerül sor. Magyar hallgatók az angol nyelvű alapképzéseket magyar nyelven is elkezdhetik, amennyiben nyelvtudásuk nem éri el a kívánt szintet. A meghatározott tananyag mellett extra angol órákban részesülnek, melynek köszönhetően a harmadik szemesztertől angol nyelven tudják folytatni tanulmányaikat.

A brit BSc képzések oktatásának nyelve másodévtől kizárólag az angol.  A diploma ezeken a képzéseken hat félév alatt megszerezhető, az ötödik félévben a hallgatók az Erasmus cserediák programban való részvétel, a szakmai gyakorlat, vagy további, ismereteiket bővítő tárgyak felvétele mellett dönthetnek.

BSc in Business Management

Még nem tudod teljes bizonyossággal, hogy hol képzeled el a karriered? Ez a szak azért jó, mert az "igazi" pályaválasztásra hagy még időt. Lehet, hogy marketing területen fogsz boldogulni, de lehet, hogy olyan vállalkozásban, amelyik a divatszakmában vagy az idegenforgalomban, esetleg az egészségügy területén működik. Ha az ötödik félévben a szakmai gyakorlatot választod, belekóstolhatsz egy szakterületbe, és gyakran az első munkahelyedet is ott találod meg. 

BSc in Business Management with Arts

Vonzanak a művészetek, de a művészetben rejlő üzleti lehetőség is érdekel? A szakon végzettek galériákban, aukciós házakban, rendezvényszervező cégeknél, múzeumokban építhetik karrierjüket,  vagy akár egy tehetséges művészt segíthetnek sikerei elérésében. 

BSc in Business Management with Tourism

Biztos, hogy szeretsz utazni. Egy-egy út után lehet, hogy már  megfogalmazódott benned is, mit lehetett volna még jobban megszervezni. Ezzel a képzéssel arra készülsz fel, hogy a turizmussal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek miként tudnak sikerre vinni és sikeresen működtetni egy idegenforgalmi vállalkozást, legyen az wellness szálló, utazásszervező- vagy közvetítő cég, sportcentrum, vagy más idegenforgalmi attrakció.

BSc in Business Management with HRM and Business Psychology

Szeretsz emberekkel foglalkozni? Tudsz figyelni rájuk? Szívesen hallgatnak Rád? Egy vállalkozás vezetői körében ezek nélkülözhetetlen tulajdonságok. Vezetői szakértelem birtokában, pontosan átlátva és értve egy döntés okát, hátterét és várható eredményét, a munkatársak kiválasztásában, fejlesztésében, a vállalkozásban előforduló változások kezelése során az átlagosnál több pszichológiai ismerettel kell rendelkezni. Ha ezt a szakot választod, mi segítünk, hogy megszerezd a szükséges ismerteket. 

BSc in Business Management with Marketing

Hogy juttathatod el céged üzenetét egy marketing kommunikációval túlterhelt világban? Ismerd meg a piackutatás és üzletszerzés alapjait marketing menedzsment alapképzésünkön.

BSc in Business and Diplomatic Studies

Szívesen dolgoznál külföldön vagy külföldiekkel? A nemzetközi tevékenységet folytató vállalkozások külképviseletein olyan szakembereke van szükség, akik a kapcsolatépítéshez nélkülözhetetlen diplomáciai érzékkel és ismeretekkel is rendelkeznek, mindamellett, hogy az adott vállalkozás működését, célkitűzéseit is értik.

BSc in Corporate Finance

Mondták már Rád, hogy racionálisan gondolkodsz? Akkor itt a helyed. A pénzügyek világában nélkülözhetetlen látásmód, kiegészítve az alapos szaktudással a banki szférában, biztosjtó társaságoknál, nagy cégek pénzügyi részlegein garantálja számodra a jól fizető munkahelyet.

Részletes tájékoztató angolul  Jelentkezés

Angol nyelvű mesterképzések

Mesterképzéseink 12 hónap alatt elvégezhetőek, a képzés végén hallgatóink a University of Buckingam MSc diplomáját szerzik meg.

Ezeket a szakokat gyakran alapképzésen frissen végzett hallgatók választják, ugyanakkor sokan egy lehetséges karrierváltás reményében döntenek mellettük.

A kontaktórák hétköznap esténként kerülnek megtartásra, így elvileg lehetséges az, hogy hallgatóink tanulmányaik mellett dolgozzanak. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a program résztvevőinek számos csoportos és egyéni beadandó dolgozatot kell elkészíteniük, ill. alkalomról alkalomra meglehetősen nagy mennyiségű szakirodalmat kell elolvasniuk.

A Masters programok komoly elköteleződést, motivációt kívánnak a hallgatóktól. Célunk, hogy olyan kritikai látásmódot fejlesszünk ki, amelyen keresztül hallgatóink részleteiben vizsgálhatják a menedzsment működését és az üzleti döntések születését, ill. mindezek hatását egy szervezetre.

Ez az analitikus szemlélet komoly értéket képvisel a munkaerő-piacon. Mesterképzési szakjainkon szerteágazó tapasztalati és kulturális háttérrel rendelkező hallgatók tanulnak: a sokszínű közösség erősíti az önállóságot, a nyitottságot, a kommunikációs és problémamegoldó készségeket, ill. lehetővé teszi az eltérő tapasztalatok és módszerek megismerését és alkalmazását.

Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi hallgatói környezet és az intézményünk által támogatott önálló tanulás olyan analitikus gondolkodást és kommunikációs készségeket fejlesztenek, ill. mélyítenek el, amelyekre minden mesterszakon végzett diplomás egész karrierje során támaszkodhat.

Részletes tájékoztató angolul  Jelentkezés

Doktori képzések

A University of Buckingham két gazdasági doktori képzést kínál angol nyelven.

A University of Buckingham két gazdasági doktori képzést kínál angol nyelven.

A University of Buckingham doktori iskolájában a helyek korlátozottak, a kiválasztási folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk a témaspecifikus elméleti tudás mellett a gyakorlati szakértelemre, szakmai tapasztalatokra. A képzés angol nyelvű és a University of Buckingham PhD fokozatának megszerzésével zárul.

A felvételről a University of Buckingham szenátusa dönt.

Részletes információ a programokról és a jelentkezési folyamatról az angol nyelvű honlapunkon érhető el.

PhD in Business and Management, including Economics and Art History

PhD in International Affairs

 

Egy éves angol nyelvű MBA képzés

A jövő felsővezetői számára kínáljuk angol nyelvű MBA in Data-Driven Management programunkat, amely egyedülálló a régióban.

Az egyéves MBA in Data-Driven Management programot azok számára ajánljuk, akik legkevesebb 3-5 év munkatapasztalattal rendelkeznek és vezetőként dolgoznak vagy szakmai pályafutásuk további állomásához nélkülözhetetlen bizonyos adatelemző és vállalatirányítási készségek és képességek megfelelő szintű fejlesztése.

A szak időtartama1 év
Oktatás kezdeteszeptember
Munkarend

Nappali

Tandíj félévente

6200 euró

Regisztrációs díj nem EU állampolgárok részére900 euró
Oktatás nyelveangol
Diplomát kiállító intézményThe University of Buckingham és IBS
Felvételi követelményalapképzési diploma (legalább egy matematika vagy pénzügy tárggyal), 3-5 év munkatapasztalat, önéletrajz, motivációs levél
CampusBudapest
  

A vállalatirányítás valamennyi területét érintő képzés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a legkeresettebb üzleti készségek fejlesztésére: az elemzési készségekre, a vállalati adatbázisok kezeléséhez és üzleti intelligencia alapú megoldások használatához kapcsolódó ismeretekre és számos alapvető személyes készségre.

Az első szemeszter során a szakmai kompetenciák fejlesztése áll a középpontban, mint például a kommunikációs készségek, projektvezetési jártasság, a hatékony együttműködésre való képesség, szervezési készség és naprakész üzleti, elemző ismeretek. Ezt követően a résztvevők többek közt elsajátíthatják a magasabb szintű vállalatvezetői készségeket, a hatékony ügyfél-kapcsolattartás részleteit, a stratégiai döntéshozáshoz szükséges ismereteket, valamint az adatelemzés és adatvizualizáció alapjait. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövő sikeres vezetői kiemelkedő kommunikációs, problémamegoldó, elemzési és interkulturális készségek mellett az adatstratégia, adatelemzés és adatvizualizáció terén is naprakész tudással kell rendelkezzenek – számukra alkottuk az itthon egyedülálló MBA programot.

Jelentkezés  Kapcsolat