UpSkill képzés

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Célunk, hogy fejlesszük a hallgatók alapvető foglalkoztathatósági készségeit

Az IBS UpSkill képzése egy új kezdeményezés, amelynek célja a munkaerőpiacon leginkább igényelt készségek felmérése és fejlesztése. A képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat, valamint versenyelőnyhöz juttassa őket a társaikkal szemben többek között munkapályázatokban, kiegyenlített készségfejlesztő tanfolyamok és innovatív értékelési eljárások biztosításával, valamint a szakmai készségek portfóliójának bemutatásával a leendő munkáltatók számára.

Miből áll össze az UpSkill képzés?

1: Az első tanév során a hallgatók kezdeti képességéinek fejlesztésén van a hangsúly, foglalkoztatás szempontjából hat kritikus készség teljesítéséhez: írásbeli kommunikációs, szóbeli kommunikációs, elemzői, kvantitatív, IT, valamint a csapatmunkai kézségek.

2: A második évben lehetősége nyílik a hallgatóknak képességeikhez igazodó fejlesztési workshopokon részt venni.

3: Miután a hallgatók sikeresen teljesítették a modulokat, újonnan megszerzett készségeiket „kitűzők” begyűjtésével ismerik el: ezek hivatalos mini-tanúsítványok, amelyek igazolják, hogy a hallgató az adott területen elért egy bizonyos eredményt, és méltónak tekinthető az adott kitüntetésre.

Az IBS megállapít, felbecsül és elismer más készségeket és terület-specifikus ismereteket, hogy minden hallgató számára áttekinthető profilt készítsen: a társadalmi elkötelezettséget, az iskolán kívüli tevékenységeket, valamint más egyéb eredményeket az IBS számon tartja.

Közvetlen kapcsolattal a legvonzóbb szervezetekhez

A kitűzőket és a készségprofilokat az IBS Talent.Net internetes platformon is gyűjthetik, ahol a hallgatók hozzáférhetnek, és engedéllyel a jelvényeket a leendő munkáltatóik számára is elérhetővé tehetik.

UpSkill yourself!

Vegyél részt a személyre szabott készségfejlesztésen.
Gyűjtsd össze az önéletrajzodhoz és a pályázatokhoz csatolható jelvényeket.
Szerezz elismerést a különleges érdeklődési körök és megbízások után.
Vedd fel a kapcsolatot leendő munkáltatókkal.

Miért fontos ez nekünk? 

Intézményi stratégiánk alapján az IBS tovább kíván fejlődni különféle kommunikációs és szakmai tudással kapcsolatos készségekben, miközben elősegíti a hallgatók és a potenciális munkáltatóik közötti kapcsolattartás lehetőségét. Arra számítunk, hogy az UpSkill program iparági szabványá válik, a bevált gyakorlatok és a személyre szabott készségek fejlesztésében.