Egy éves angol nyelvű MBA képzés

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

A jövő felsővezetői számára kínáljuk angol nyelvű MBA in Data-Driven Management programunkat, amelynek elvégzése során a résztvevők szakmai és személyes készségeiket fejleszthetik egyedülálló módon.

Az egyéves MBA in Data-Driven Management programot azok számára ajánljuk, akik legkevesebb 3-5 év munkatapasztalattal rendelkeznek és vezetőként dolgoznak vagy szakmai pályafutásuk további állomásához nélkülözhetetlen bizonyos adatelemző és vállalatirányítási készségek és képességek megfelelő szintű fejlesztése.

A szak időtartama1 év
Oktatás kezdeteszeptember
Munkarend

Nappali

Tandíj félévente

6200 euró

Regisztrációs díj nem EU állampolgárok részére900 euró
Oktatás nyelveangol
Diplomát kiállító intézményThe University of Buckingham
Felvételi követelményalapképzési diploma (legalább egy matematika vagy pénzügy tárggyal), 3-5 év munkatapasztalat, önéletrajz, motivációs levél
CampusBudapest
Jelentkezési határidő 2020. május 31.

A vállalatirányítás valamennyi területét érintő képzés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a legkeresettebb üzleti készségek fejlesztésére: az elemzési készségekre, a vállalati adatbázisok kezeléséhez és üzleti intelligencia alapú megoldások használatához kapcsolódó ismeretekre és számos alapvető személyes készségre.

Az első szemeszter során a szakmai kompetenciák fejlesztése áll a középpontban, mint például a kommunikációs készségek, projektvezetési jártasság, a hatékony együttműködésre való képesség, szervezési készség és naprakész üzleti, elemző ismeretek. Ezt követően a résztvevők többek közt elsajátíthatják a magasabb szintű vállalatvezetői készségeket, a hatékony ügyfél-kapcsolattartás részleteit, a stratégiai döntéshozáshoz szükséges ismereteket, valamint az adatelemzés és adatvizualizáció alapjait. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövő sikeres vezetői kiemelkedő kommunikációs, problémamegoldó, elemzési és interkulturális készségek mellett az adatstratégia, adatelemzés és adatvizualizáció terén is naprakész tudással kell rendelkezzenek – számukra alkottuk az itthon egyedülálló MBA programot.

Jelentkezés  Kapcsolat