Angol nyelvű alapképzések

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

 A The University of Buckingham diplomáját nyújtó BSc szakok első éve közös, így a specializációra (szakirány választásra) a másodévtől kerül sor. A diploma ezeken a képzéseken hat félév alatt megszerezhető, az ötödik félévben a hallgatók az Erasmus cserediákprogramban való részvétel, a szakmai gyakorlat, vagy további, ismereteiket bővítő tárgyak felvétele mellett dönthetnek.

BSc in Management with Arts

Vonzanak a művészetek, de a művészetben rejlő üzleti lehetőség is érdekel? Galériákban, aukciós házakban, rendezvényszervező cégeknél, esetleg múzeumokban vagy fesztiválszervezőknél találhatod meg a karriered, vagy esetleg egy tehetséges művészt fogsz tudni segíteni a sikerben.

BSc in Business and Diplomacy

Szívesen dolgoznál külföldön vagy külföldiekkel? A nemzetközi tevékenységet folytató vállalkozások külképviseletein olyan szakembereke van szükség, akik a kapcsolatépítéshez nélkülözhetetlen diplomáciai érzékkel és ismeretekkel is rendelkeznek, mindamellett, hogy az adott vállalkozás működését, céljait is értik.

BSc in Management with Tourism

Biztos, hogy szeretsz utazni. Egy-egy út után lehet, hogy megfogalmazódik benned, mit lehetett volna még jobban megszervezni. Ezzel a képzéssel arra tudsz felkészülni, hogy a turizmussal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek miként tudnak sikerre vinni és sikeresen működtetni egy idegenforgalmi vállalkozást, legyen az wellness szálló, utazásszervező- vagy közvetítő cég, sportcentrum, vagy más idegenforgalmi attrakció.

BSc in Financial Management

Mondták Rád, hogy racionálisan gondolkodsz? Akkor itt a helyed. A pénzügyek világában nélkülözhetetlen látásmód, kiegészítve az alapos szaktudással a banki szférában, biztosjtó társaságoknál, nagy cégek pénügyi részelgein garantálja Neked a jól fizető munkahelyeket.

BSc in Management

Még nem tudod teljes bizonyossággal, hogy hol képzeled el a karriered? Ez a szak azért jó, mert az "igazi" pályaválasztásra hagy még időt. Lehet, hogy marketing területen fogsz boldogulni, de lehet, hogy olyan vállalkozásban, amelyik a divatszakmában vagy az idegenforgalomban, esetleg az egészségügyben tevékenykedik. Ha a hatodik félévben a szakmai gyakorlatot választod, bele tudsz kóstolni egy szakterületbe, és gyakran ott adódik az első munkahelyed.

BSc in Management with HRM and Business Psychology

Szeretsz emberekkel foglalkozni, tudsz figyelni rájuk, szívesen hallgatnak Rád? Egy vállalkozás vezetői körében ezek nélkülözhetetlen tulajdonságok. Vezetői ismeretek birtokában, pontosan ismerve és értve egy döntés okát, hátterét és várható eredményét, a munkatársak kiválasztásában, fejlesztésében, a vállalkozásban előforduló változások kezelésében az átlagosnál több pszichológiai ismeret kell, és, ha ezt a szakot választod, rendelkezni fogsz ezekkel.

BSc in Management with Marketing

Hogy juttathatod el céged üzenetét egy marketing komminukációval túlterhelt világban? Ismerd meg a piackutatás és üzletszerzés alapjait marketing menedzsment alapképzésünkön.