Angol nyelvű alapképzések

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Szerezz brit diplomás Budapesten! Válaszd 3 éves angol nyelvű alapképzéseink egyikét és legyen diplomát a University of Buckingham-től!

University of Buckingham diplomáját nyújtó BSc szakok első éve közös. Az első két szemeszter során az alapképzésen tanuló hallgatók tananyaga és tanterve azonos. Az IBS lehetőséget ad arra, hogy a jelentkezéskor leadott szakirány választást az első év végén módosítsák illetve véglegesítsék a hallgatók, így a specializációra másodévtől kerül sor. Magyar hallgatók az angol nyelvű alapképzéseket magyar nyelven is elkezdhetik, amennyiben nyelvtudásuk nem éri el a kívánt szintet. A meghatározott tananyag mellett extra angol órákban részesülnek, melynek köszönhetően a harmadik szemesztertől angol nyelven tudják folytatni tanulmányaikat. A University of Buckingham diplomáját nyújtó BSc képzések oktatásának nyelve másodévtől kizárólag az angol.  A diploma ezeken a képzéseken hat félév alatt megszerezhető, az ötödik félévben a hallgatók az Erasmus cserediákprogramban való részvétel, a szakmai gyakorlat, vagy további, ismereteiket bővítő tárgyak felvétele mellett dönthetnek.

BSc in Management with Arts

Vonzanak a művészetek, de a művészetben rejlő üzleti lehetőség is érdekel? A szakon végzettek galériákban, aukciós házakban, rendezvényszervező cégeknél, múzeumokban építhetik karrierjüket,  vagy akár egy tehetséges művészt segíthetnek sikerei elérésében. 

BSc in Business and Diplomacy

Szívesen dolgoznál külföldön vagy külföldiekkel? A nemzetközi tevékenységet folytató vállalkozások külképviseletein olyan szakembereke van szükség, akik a kapcsolatépítéshez nélkülözhetetlen diplomáciai érzékkel és ismeretekkel is rendelkeznek, mindamellett, hogy az adott vállalkozás működését, célkitűzéseit is értik.

BSc in Management with Tourism

Biztos, hogy szeretsz utazni. Egy-egy út után lehet, hogy már  megfogalmazódott benned is, mit lehetett volna még jobban megszervezni. Ezzel a képzéssel arra készülsz fel, hogy a turizmussal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek miként tudnak sikerre vinni és sikeresen működtetni egy idegenforgalmi vállalkozást, legyen az wellness szálló, utazásszervező- vagy közvetítő cég, sportcentrum, vagy más idegenforgalmi attrakció.

BSc in Financial Management

Mondták már Rád, hogy racionálisan gondolkodsz? Akkor itt a helyed. A pénzügyek világában nélkülözhetetlen látásmód, kiegészítve az alapos szaktudással a banki szférában, biztosjtó társaságoknál, nagy cégek pénzügyi részlegein garantálja számodra a jól fizető munkahelyet.

BSc in Management

Még nem tudod teljes bizonyossággal, hogy hol képzeled el a karriered? Ez a szak azért jó, mert az "igazi" pályaválasztásra hagy még időt. Lehet, hogy marketing területen fogsz boldogulni, de lehet, hogy olyan vállalkozásban, amelyik a divatszakmában vagy az idegenforgalomban, esetleg az egészségügy területén működik. Ha az ötödik félévben a szakmai gyakorlatot választod, belekóstolhatsz egy szakterületbe, és gyakran az első munkahelyedet is ott találod meg. 

BSc in Management with HRM and Business Psychology

Szeretsz emberekkel foglalkozni? Tudsz figyelni rájuk? Szívesen hallgatnak Rád? Egy vállalkozás vezetői körében ezek nélkülözhetetlen tulajdonságok. Vezetői szakértelem birtokában, pontosan átlátva és értve egy döntés okát, hátterét és várható eredményét, a munkatársak kiválasztásában, fejlesztésében, a vállalkozásban előforduló változások kezelése során az átlagosnál több pszichológiai ismerettel kell rendelkezni. Ha ezt a szakot választod, mi segítünk, hogy megszerezd a szükséges ismerteket. 

BSc in Management with Marketing

Hogy juttathatod el céged üzenetét egy marketing kommunikációval túlterhelt világban? Ismerd meg a piackutatás és üzletszerzés alapjait marketing menedzsment alapképzésünkön.