COVID-19 változások

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Az IBS a jelen válság alatt is elkötelezett arra, hogy hallgatóinak a legjobb szintű oktatást nyújtsa, ezért rugalmasan alakítottuk képzési kínálatunkat, hogy az új igényeknek megfeleljen.

Az oktatás az IBS-ben 2020. március 10-től online formában folyik. A személyes találkozáson alapuló oktatás helyett a hallgatók, az oktatók és modulvezetők által a Moodle rendszerben közzétett instrukciók alapján folytatják tanulmányaikat online. 

Új jelentkezőink számára biztosítjuk a lehetőséget, hogy bármelyik angol nyelvű alapképzésünk első évét akár online is követhessék. 

Az International Management mester programunk első féléve Budapesten és Bécsben is elérhető lesz online. 

Tisztában vagyunk vele, hogy Magyarországon sok diák külföldi egyetemen tervezte tanulmányai folytatásást, ám a válság következtében elesett ettől a lehetőségtől. Az IBS-ben ezen hallgatók számára is megoldást kínálunk arra, hogy elkezdjék brit diplomájuk megszerzését és amenyiben a kiutazási korlátozások megszűnnek, úgy folytathassák tanulmányaikat Nagy-Britannia bármelyik egyetemén, a nálunk szerzett kreditek beszámításával.

Tandíjaink euróárfolyamát befagyasztottuk, a koronavírus magyarországi bejelentése előtti szintre, hogy ne rójunk kiszámíthatatlan anyagi terhet új jelentkezőinkre. Ez az árfolyam kizárólag azokra a magyar állampolgárságú jelentkezőkre érvényes akik most adják be jelentkezésüket a 2020/2021-es tanév bármely angol nyelvű alapképzésére illetve mesterképzésére. A kedvezmény az első befizetésre vonatkozik. Részletekről kérjük érdeklődjön azinfo@ibs-b.hue-mailen.

Starter ösztöndíjunk határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítottuk és továbbra is 25% tandíjkedvezményre lehet pályázni 60% feletti emelt szintű angol érettségi  esetén. 

Mindezen rendelkezések tükrében bízunk benne, hogy jelentkezőink a lehető legmegfelelőbb körülmények között folytathatják tanulmányaikat. Online jelentkezési platformunkon keresztül és emailen is szívesen adunk tájékoztatást a részletekről. 

Alapképzéseink angol nyelven:

Jelentkezz most!

Információ az angol nyelvű alapképzésekről