Beiratkozási információk

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

A COVID-19 miatt kialakult kivételes helyzetben, minden hallgatónknak megadjuk a választás jogát, hogy a most kezdődő, őszi szemeszterben személyesen vagy online szeretnének-e részt venni az órákon. Minden hallgatónk választhatja az online oktatást a tantermi helyett, beleértve azokat a hallgatókat is akik jelenleg Magyarországon tartózkodnak.

Beiratkozás dátuma új hallgatók részére a 2020/2021-es tanévre:

2020 augusztus 17. - szeptember 21.

Beiratkozás helye: Hallgatói központ, Graphisoft Park, U1-es épület

Nyitva tartás: H-Cs: 9:00-12:00 és 13:00-15:00, P: 9:00-12:00

 

Szükséges dokumentumok a beiratkozáshoz:

  • eredeti érettségi vagy alap/mester diploma,
  • az előbb említett dokumentum hiteles angol fordítása, ha az nem angol vagy magyar nyelven készült,
  • angol nyelvvizsga bizonyítvány (ha rendelkezik ilyennel)
  • hivatalos szakmai referencia levél(ek) (amennyiben szakmai tapasztalattal vettük fel)
  • útlevél (nem uniós állampolgároknak), útlevél vagy személyi igazolvány (uniós állampolgároknak), személyi igazolvány, TAJ kártya, lakcímkártya és Adóazonosító kártya magyar állampolgároknak
  • 2 igazolvány kép
  • szájmaszk viselése kötelező a beiratkozás során

Online beiratkozás:

Amennyiben az online beiratkozást választja kérjük írjon a studentadmin@ibs-b.hu email címre. A Hallgatói Központ e-mailben egyeztet egy időpontot az online beiratkozásra, amely videó hívás keretén történik (kameráva és mikorfonnal felszerelt laptopra/számítógépre szükség lesz). Az online beiratkozás során útlevelét, eredeti iskolai dokumentumait és nyelvvizsgáját (ha rendelkezik ilyennel) be kell mutatni és alá kell írnia a szerződést az IBS adminisztrációs munkatársa előtt.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha az első félévet online oktatásban kezdi meg, a szemeszter előrehaladtával nem válthat tantermi oktatási formára. (A tandíj ára változatlan mindkét oktatási forma során). Döntése csak erre a félévre vonatkozik.

Az órarendet minden hallgató a hallgatói központtól kapja meg legkésőbb Szeptember 11-ig.

Online angol nyelvi szintfelmérés elvégzése beiratkozás előtt:

Amennyiben rendelkezik a weboldalunkon felsorolt nyelvvizsga típusa egyikével, abban az esetben az IBS nyelvi szintfelmérője alól mentesül. 

Az IBS tájékoztatja Önt, ha az online angol nyelvi szintfelmérést el kell végeznie.

  • BSc hallgatók: online angol nyelvi szintfelmérő, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül), online hallás utáni szövegértés és interjú
  • MSc hallgatók: online angol nyelvi  szintfelmérő teszt, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül)
  • Angol Egyetemi Előkészítő: online angol nyelvi  szintfelmérő teszt, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül)

Az online angol nyelvi szintfelmérés webhelye: https://seti.ibs-b.hu/

Az online jelentkezési rendszertől emailen kap értesítést amely tartalamazza a felhasználó nevét és a jelszavát. A felhasználó neve a jelentkezésen megadott email címe vagy a jelentkezési azonosítója (DA1234). Az online angol nyelvi szintfelmérő webheyére történő első bejelentkezés után kérjük mentse el a jelszavát!

Az online angol szintfelmérő írásbeli részét kitöltheti bármikor, de csak egyszer (segítség és másolás nélkül).

Az online angol szintfelmérő hallás utáni szövegértés része reggel 9 órakor kezdődik (magyar idő szerint), kérjük, jelentkezzen be a https://seti.ibs-b.hu/ webhelyre 8: 45-kor. Kérjük, egy nappal azelőtt ellenőrizze bejelentkezési adatait. Az online interjúra csak az kap meghívót aki részt vett és befejezte a hallás utáni szövegértés részt

Az online angol szintfelmérő szóbeli része a Microsoft Teamsen (nem szükséges letölteni) zajlik egy 20 perces online interjú formájában, amely bármikor lehet 11 és 16 óra között, ugyanazon a napon, mint az online angol szintfelmérő hallás utáni szövegértés része. Felhívjuk figyelmét, hogy az interjúk ideje nem rugalmas, és az interjúztatók ütemezik őket. A stabil internetkapcsolaton kívül kamerára és mikrofonra is szüksége lesz az interjúhoz.

Ha az internetkapcsolat megszakad a hallás utáni szövegértés rész során, kérjük, írjon az info@ibsbudapest.com email címre, és új időpontot adunk Önnek.

Az IBS tájékoztatja Önt az angol szintfelmérő eredményéről (2 napon belül), és ezt követően iratkozhat be.