Éttermek, menza

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

A Graphisoft Parkban számos étkezési lehetőség közül választhatnak diákjaink.

Menza

Az IBS étterme az Adminisztrációs épület alagsorában található. A vendégek minden hétköznap 2 menü és legalább 10 különböző étel közül választhatnak.

Elérhetőség

Graphisoft Étterem

A Graphisoft Park központi étterme kellemes és barátságos környezetben kínál színvonalas, de elérhető árú à la carte éttermi szolgáltatást. Az ételek között találhatóak tészták és könnyű mediterrán fogások, de minden nap szerepel az étlapon vegetáriánus, húsos és halas étel is, valamint desszert.

 Napi étlap

Infood Étterem

Az Infood Étterem csodás környezetben kínál frissen, házi alapanyagokból készült hamburgereket, texmex specialitásokat, napi menüt és más reform ételeket, amelyet jó idő esetén akár a szabadban is elfogyaszthatnak a vendégek.

Facebook elérhetőség

Humus Bar

Az Humus Bár a saláták széles skáláján át a leveseken, vegetáriánus és húsos főételeken keresztül a desszertekig számos közel-keleti ételkülönlegességet kínál. A  tavaszi és nyári szezonban akár a teraszon is elfogyaszthatják a vendégek az ebédet.

Facebook elérhetőség

This is Melbourne Too Café

A This is Melbourne Too Café barátságos, fiatalos környezetben várja a kávé és a croissant szerelmeseit. Akár a reggeli órák előtt, akár egy szünetben érdemes beugrani hozzájuk egy frissítőre.

Facebook elérhetőség

Auchan étterem

Az Auchan hétfőtől  vasárnapig, reggel 6 és este 10 óra között várja vásárlóit. A bevásárlóközpontban található önkiszolgáló étterem kedvező áron kínál magyaros és nemzetközi fogásokat.