Bécsi campus

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Az IBS a magyar felsőoktatási intézmények közül elsőként lép ki saját intézményrendszerének bővítésével a nemzetközi piacra.

2013-ban nyitotta meg kapuit a bécsi campus, mely osztrák regisztráció alapján kínálja a University of Buckingham mesterképzéseit. 

A bécsi campus ugyanakkor számos új lehetőséget kínál: Magyarországon elvégzett alapképzésedet követően Európa egyik kulturális és gazdasági metropoliszában folytathatod tanulmányaidat, és az IBS által nyújtott egyik (verseny)előnyről sem kell lemondanod, ugyanis a bécsi intézményében megszerzett diploma ugyanazon nemzetközi akkreditációkkal rendelkezik, mint budapesti megfelelője.

Az egyéves osztrák mesterképzés elvégzését követően hallgatóink a University of Buckingham oklevelét kapják kézhez.

Bécsben kínált mesterképzési programjaink:

Bécs nem csupán Ausztria fővárosa, de Európa kulturális és gazdasági életének meghatározó csomópontja is. A Mercer nemzetközi HR-tanácsadó életminőséget vizsgáló felmérése szerint a világ nagyvárosai közül Bécs az egyik legélhetőbb főváros.

Az IBS bécsi campusa az osztrák főváros központjában, a híres Belvedere szomszédságában található. A campus modern épületében – a Budapesten megszokottakhoz hasonlóan – kényelmes tantermek és eszközök várják hallgatóinkat. 

Bécsi campusunk oldala angolul itt érhető el! >>