IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

A jövő felsővezetői számára kínáljuk angol nyelvű MBA in Data-Driven Management programunkat, amelynek elvégzése során a résztvevők szakmai és személyes készségeiket fejleszthetik egyedülálló módon.

Az egyéves MBA in Data-Driven Management programot azok számára ajánljuk, akik legkevesebb 3-5 év munkatapasztalattal rendelkeznek és vezetőként dolgoznak vagy szakmai pályafutásuk további állomásához nélkülözhetetlen bizonyos adatelemző és vállalatirányítási készségek és képességek megfelelő szintű fejlesztése.

A szak időtartama 1 év
Oktatás kezdete szeptember
Munkarend Nappali
Tandíj félévente 6200 euró
Regisztrációs díj nem EU állampolgárok részére 900 euró
Oktatás nyelve angol
Diplomát kiállító intézmény The University of Buckingham
Felvételi követelmény alapképzési diploma (legalább egy matematika vagy pénzügy tárggyal), 3-5 év munkatapasztalat, önéletrajz, motivációs levél
Campus Budapest

A vállalatirányítás valamennyi területét érintő képzés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a legkeresettebb üzleti készségek fejlesztésére: az elemzési készségekre, a vállalati adatbázisok kezeléséhez és üzleti intelligencia alapú megoldások használatához kapcsolódó ismeretekre és számos alapvető személyes készségre.

Az első szemeszter során a szakmai kompetenciák fejlesztése áll a középpontban, mint például a kommunikációs készségek, projektvezetési jártasság, a hatékony együttműködésre való képesség, szervezési készség és naprakész üzleti, elemző ismeretek. Ezt követően a résztvevők többek közt elsajátíthatják a magasabb szintű vállalatvezetői készségeket, a hatékony ügyfél-kapcsolattartás részleteit, a stratégiai döntéshozáshoz szükséges ismereteket, valamint az adatelemzés és adatvizualizáció alapjait. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövő sikeres vezetői kiemelkedő kommunikációs, problémamegoldó, elemzési és interkulturális készségek mellett az adatstratégia, adatelemzés és adatvizualizáció terén is naprakész tudással kell rendelkezzenek – számukra alkottuk az itthon egyedülálló MBA programot.