IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

Az IBS a jelenlegi közegészségügyi válság idején is mindent megtesz, hogy diákjainak a legmagasabb szintű, az új elvárásoknak is megfelelő rugalmas oktatást nyújtson

A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az IBS-en is online folyik az oktatás. Nagy valószínűséggel ez a következő félévben sem fog változni. 2021 februári szemeszterben is online fog indulni az oktatás. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvány alakulását, és amint a körülmények megfelelőek lesznek, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy vissza tudjunk térni a jelenléti oktatásra. 

A COVID-19 járvánnyal összefüggő intézkedések (részletek az alábbi Rektori utasításban) egyetlen célja, hogy lehetőség szerint csökkentsük az intézményen belüli tovább fertőződés valószínűségét és megőrizzük az IBS hallgatóinak, tanárainak és munkatársainak egészségét.

Arra kérünk mindenkit, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy ezt a rendkívüli szemesztert, gyors alkalmazkodásokkal és sikeres oktatással mielőbb magunk mögött tudhassuk.

Rektori utasítás letöltése