IBS Budapest

Tartalomhoz ugrás Láblácre ugrás

A 2021. februárban kezdődő képzésekre kizárólag ONLINE formában lehet beiratkozni, mivel a koronavírus helyzet miatt a kampusz zárva van. 

Ahhoz, hogy időpontot kapjon az online beiratkozásra, kérjük, hogy írjon a request@ibs-b.hu email címre, és a Hallgatói központ munkatársa hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az online beiratkozás dátumai új hallgatók részére a 2021/2022-es tanévre (februári szakkezdés):

2021. január 11 - február 4.

Szükséges dokumentumok a beiratkozáshoz:

  • eredeti érettségi vagy alap/mester diploma,
  • az előbb említett dokumentum hiteles angol fordítása, ha az nem angol vagy magyar nyelven készült,
  • angol nyelvvizsga bizonyítvány (ha rendelkezik ilyennel)
  • hivatalos szakmai referencia levél(ek) (amennyiben szakmai tapasztalattal vettük fel)
  • útlevél (nem uniós állampolgároknak), útlevél vagy személyi igazolvány (uniós állampolgároknak), személyi igazolvány, TAJ kártya, lakcímkártya és Adóazonosító kártya magyar állampolgároknak

Az online beiratkozáshoz kérjük írjon a request@ibs-b.hu email címre, amelyet követően a Hallgatói Központ e-mailben egyeztet egy időpontot Önnel. A beiratkozás egy videó hívás keretén belül történik (kamerával és mikrofonnal felszerelt laptopra/számítógépre szükség lesz).

Az online beiratkozás során útlevelét, eredeti iskolai dokumentumait és nyelvvizsgáját (ha rendelkezik ilyennel) be kell mutatni és alá kell írnia a szerződést az IBS adminisztrációs munkatársa előtt.

Az órarendet minden hallgató a hallgatói központtól kapja meg.

Online angol nyelvi szintfelmérés elvégzése beiratkozás előtt:

Amennyiben rendelkezik a weboldalunkon felsorolt nyelvvizsga típusa egyikével, abban az esetben az IBS nyelvi szintfelmérője alól mentesül. 

Az IBS tájékoztatja Önt, ha az online angol nyelvi szintfelmérést el kell végeznie.

  • BSc hallgatók: 100 perces online angol nyelvi szintfelmérő, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül), online hallás utáni szövegértés és interjú
  • MSc hallgatók: 100 perces  online angol nyelvi  szintfelmérő teszt, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül)
  • Angol Egyetemi Előkészítő: 100 perces online angol nyelvi  szintfelmérő teszt, amelyet bármikor, de csak egyszer írhat meg (segítség és másolás nélkül)

Az online angol nyelvi szintfelmérés webhelye: https://seti.ibs-b.hu/

Az online jelentkezési rendszertől emailen kap értesítést amely tartalamazza a felhasználó nevét és a jelszavát. A felhasználó neve a jelentkezésen megadott email címe vagy a jelentkezési azonosítója (da1234). 

Az online angol szintfelmérő írásbeli részét kitöltheti bármikor, de csak egyszer (segítség és másolás nélkül).

Az online angol szintfelmérő hallás utáni szövegértés része reggel 9 órakor kezdődik (magyar idő szerint), kérjük, jelentkezzen be a https://seti.ibs-b.hu/ webhelyre 8: 45-kor. Kérjük, egy nappal azelőtt ellenőrizze bejelentkezési adatait. Az online interjúra csak az kap meghívót aki részt vett és befejezte a hallás utáni szövegértés részt. 

Az online angol szintfelmérő szóbeli része a Microsoft Teamsen (nem szükséges letölteni) zajlik egy 20 perces online interjú formájában, amely bármikor lehet 11 és 16 óra között, ugyanazon a napon, mint az online angol szintfelmérő hallás utáni szövegértés része. Felhívjuk figyelmét, hogy az interjúk ideje nem rugalmas, és az interjúztatók ütemezik őket. A stabil internetkapcsolaton kívül kamerára és mikrofonra is szüksége lesz az interjúhoz.

Ha az internetkapcsolat megszakad a hallás utáni szövegértés rész során, kérjük, írjon az info@ibsbudapest.com email címre, és új időpontot adunk Önnek.

Az IBS tájékoztatja Önt az angol szintfelmérő eredményéről (2 napon belül), és ezt követően iratkozhat be.