Diploma kiadása nyelvvizsga nélkül

Subscribe for more!

Subscribe for updates!

A 101/2020 (IV.10) Korm. rendelet 6. § alapján azok, akik 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tettek, mentesülnek az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.

Amennyiben Ön az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán, vagy az Általános Vállalkozási Főiskolán korábban záróvizsgát tett, és oklevelét a szükséges nyelvvizsga hiányában nem vehette át, kérjük, a studentadmin@ibs-b.hu címen jelentkezzen.

Az email a következő adatokat tartalmazza:

  • hallgató neve
  • születési dátum
  • végzés éve
  • elvégzett szak 
  • hallgató jelenlegi elérhetőségei (email cím, telefonszám)

Az okleveleket a technikai feltételek és a járványhelyzet függvényében a lehető legrövidebb időn belül kiállítjuk és eljuttatjuk azoknak, akik erre jogosultak. A részletekről további tájékoztatást a fenti e-mail címen kaphat.

Adatvédelmi tájékoztatás

Az oklevél kiadásához személyazonosítás szükséges, amelynek érdekében hatósági igazolványról készült elektronikus másolat vagy képfelvétel bekérésére kerülhet sor. Ehhez általában elegendő, ha a másolaton vagy képfelvételen a név mellett még további egy azonosító adat (születési hely, születési dátum vagy anyja neve) látható, ezen kívül minden egyéb adat kitakarható. A beküldött elektronikus másolat vagy képfelvétel a sikeres személyazonosítást követően törlésre kerül, az intézmény azt semmilyen formában nem tárolja, kezeli. További adatvédelmi kérdésekről tájékoztatást az IBS Adatkezelési tájékoztatójában talál.    

Email küldése