IBS Budapest

Jump to content Jump to footer

Az IBS által kínált angol egyetemi előkészítő év elsősorban azt a célt szolgálja, hogy a program elvégzését követően a diákok biztos alapokon nyugvó angol nyelvtudással kezdjék meg felsőfokú tanulmányaikat akár az IBS-ben, akár más intézményben. Az egyéves képzés során a hallgatók 10-12 fős csoportokban napi négy-öt angol órán vesznek részt, hétfőtől péntekig.

 

Az önálló tanulás mellett ez az intenzív program hatékony segítséget nyújt az angol nyelvtudás fejlesztésében, így kiváló lehetőség mindazok számára, akik továbbtanulási vagy egyéb célból szeretnének magabiztos nyelvtudásra szert tenni. A 400 órás program két félévből áll, időbeosztása alkalmazkodik a főiskolai félévekhez.

A program megkezdése előtt valamennyi jelentkezőnk részt vesz az IBS saját angol nyelvi szintfelmérésén, hogy ennek eredménye alapján alakítsuk ki az egyes csoportokat kezdő szinttől a haladó csoportokig. Az így meghatározott csoportok a diákok valós nyelvtudásához igazodnak. Az első félév sikeres teljesítését követően a hallgatónak lehetősége van magasabb nyelvi csoportban folytatnia tanulmányait, így a két féléves kurzus végére egy vagy akár több nyelvi szinttel is feljebb léphet. A program során két alkalommal részletes visszajelzést kapnaka diákok tanulmányi előmenetelükről.

A programot sikeresen teljesítők (üzleti angol modulon legalább 60%-os eredményt elérő diákok) díjmentesen megszerezhetik az LCCI nyelvvizsgát intézményünkben.

   A felvételi eljárás során megjelölt programon változtatni kizárólag az intézmény hozzájárulásával lehetséges.

  Az egyes programleírások tájékoztató jellegűek, a Főiskola a változtatás jogát fenntartja.

  • Felvételi követelmény: érettségi bizonyítvány.
  • A program díja félévente: 2750 EUR.
  • Jelentkezési határidő a szeptemberben induló képzésekre: 2020. július 31.