IBS Budapest

Jump to content Jump to footer

Angol nyelvű BSc szakjainkon hároméves nappali képzés folyik, amelynek eredményeként a University of Buckingham diplomáját szerzik meg hallgatóink.

A University of Buckingham alapképzéseinek első tanévében a hallgatók azonos tanterv szerint haladnak; a „közös első év” magyar vagy angol nyelven teljesíthető. A szakválasztásra az első év végén kerül sor, így hallgatóink az első évben szerzett benyomásaik, ismereteik alapján dönthetnek szakjukról. Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy – a University of Buckingham szabályai szerint – egy adott szak/szakirány csak akkor indul el a második évtől, ha azon legalább 30 diák kíván tanulni; ám, hogy mely szakokon van meg a szükséges létszám, az csak a tanév végi végleges szakválasztás során derül ki.

Fontos tudni azt is, hogy ezeken a szakokon/szakirányokon másodévtől az oktatás nyelve kizárólag angol. A követelményeket teljesítő hallgatók a University of Buckingham diplomáját szerzik meg.

A felvételi eljárás során megjelölt programon változtatni kizárólag az intézmény hozzájárulásával lehetséges. Az egyes programleírások tájékoztató jellegűek, a Főiskola a változtatás jogát fenntartja.

A hat féléves program utolsó előtti szemeszterében diákjaink több lehetőség közül is választhatnak: eltölthetnek egy félévet cserediákként valamelyik partnerintézményünknél, vagy akár szakmai gyakorlatos hallgatóként kezdhetik meg karrierjük építését.

Erasmus cserediák program

A BSc programon részt vevő diákok számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az Erasmus cserediák program keretén belül egy félévet 19 európai ország 65 partneregyetemének valamelyikén töltsenek el. Cserediákként számos élmény vár hallgatóinkra, a nyelvtanulás mellett egy idegen ország kultúráját, szokásait ismerhetik meg testközelből.

Szakmai gyakorlat, karrierépítés

Üzleti főiskolaként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink az üzleti életről szerzett tudásukat a gyakorlatban is mihamarabb kipróbálhassák. Ezt a törekvésünket segíti Karrier irodánk, ahol munkatársaink hatékony segítséget nyújtanak végzős hallgatóink számára a megfelelő szakmai gyakorlati hely kiválasztásában és megszerzésében. Vállalati kapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy hallgatóink minél változatosabb területen kezdhessék meg szakmai pályafutásukat, és gyakorlati tudással egészíthessék ki megszerzett ismereteiket.

Képzési területek

Menedzsment, Pénzügyi Menedzsment, DiplomáciaMarketing, Művészetmenedzsment, Turizmus, Pszichológia

Az egyes szakokról részletes leírást olvashat honlapunkon

  • Felvételi követelmény: érettségi bizonyítvány.
  • A program díja félévente: 3700 EUR. A képzés hat féléves.
  • Jelentkezési határidő a szeptemberben induló képzésekre: 2020. július 31.