Career Foundation Programme - Egy életre szóló nemzetközi élmény

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Fejleszd az alapvető továbbtanulási és munkahelyi készségeidet, közben ments teknősöket Costa Ricán, vagy gondozz elefántokat Kambodzsában, vagy taníts angolt kisiskolásoknak Tanzániában.

Career Foundation Programme egy két szemeszteren át tartó képzés, amely a készségfejlesztésről, csapatmunkáról, nemzetközi önkénteskedésről és felejthetetlen élményekről szól. A képzést olyan érettségivel rendelkező, vagy alapképzési programon végzett hallgatóknak alkottuk, akik alapvető készségeik fejlesztésén túl tökéletesíteni szeretnék angoltudásukat, miközben egyedülálló projektmunkában vesznek részt itthon és külföldön.

A program 12 hetes első – Budapesten zajló – szemeszterében a hallgatók kommunikációs, interkulturális, projekt- és időmenedzsmenthez kapcsolódó, adatgyűjtési- és elemzési, digitális és angol nyelvi készségeiket fogják fejleszteni. A második szemeszter egy 10 hetes külföldi önkéntes programmal indul (brit partnerünk, a The Leap szervezésében), ahol a hallgatók három ország közül választhatnak: Costa Ricán, Kambodzsában vagy Tanzániában társadalmi, kulturális és környezetvédelmi projektekben fognak külföldi diákokkal közösen önkéntesként dolgozni. A záró szakaszban Budapesten a hallgatók élményeiket összegezve készülnek fel a továbbtanulásra, vagy karrierépítésre; számos izgalmas előadáson, tanulmányi kiránduláson és a jövőjükre koncentráló projektmunkában vesznek részt. A program azokat az alapvető készségeket igyekszik fejleszteni személyre szabott coaching és egyedülálló élmények útján, amelyeket a hallgatók mind továbbtanulásuk, mind karrierjük során sikerrel tudnak hasznosítani.

Időtartam12 hónap
Oktatás kezdete*szeptember
Tandíj€ 11,500
Regisztrációs díj (EU-n kívüli jelentkezőknek)€ 900
CampusBudapest and global study tour
Felvételi követelményÉrettségi bizonyítvány és IELTS 5.5 vagy az IBS saját angol nyelvi szintfelmérőjének sikeres teljesítése
Oktatás nyelveangol

*A program megfelelő számú jelentkező (7 fő) esetén indul.

A programon azok vehetnek részt, akik 2018. december 31-ig betöltik 18. életévüket.

Jelentkezz most!