Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Mesterképzéseink 12 hónap alatt munka mellett elvégezhetőek, az oktatás nyelve az angol. A képzés végén hallgatóink a brit partneregyetemeink MSc diplomáját szerzik meg. Budapesti és bécsi campusunk is várja a mesterképzések iránt érdeklődőket.

Ezeket a szakokat gyakran alapképzésen frissen végzett hallgatók választják, ugyanakkor sokan egy lehetséges karrierváltás reményében döntenek mellettük. A képzés időbeosztása lehetővé teszi, hogy hallgatóink a program végzése mellett dolgozzanak, mivel a tanórákra szerda, csütörtök, péntek este (18:00-21:00), valamint szombat délelőtt (9:00-12:00) kerül sor.  

Az MSc programok komoly elköteleződést, motivációtkívánnak a hallgatóktól. Célunk, hogy olyan kritikai látásmódot fejlesszünk ki, amelyen keresztül hallgatóink részleteiben vizsgálhatják a menedzsment működését és az üzleti döntések születését, ill. mindezek hatását egy szervezetre.

Ez az analitikus szemlélet komoly értéket képvisel a munkaerő-piacon. Mesterképzési szakjainkon szerteágazó tapasztalati és kulturális háttérrel rendelkező hallgatók tanulnak: a sokszínű közösség erősíti az önállóságot, a nyitottságot, a kommunikációs és problémamegoldó készségeket, ill. lehetővé teszi az eltérő tapasztalatok és módszerek megismerését és alkalmazását. Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi hallgatói környezet és az intézményünk által támogatott önálló tanulás olyan analitikus gondolkodást és kommunikációs készségeket fejlesztenek, ill. mélyítenek el, amelyekre minden mesterszakon végzett diplomás egész karrierje során támaszkodhat.

Részletes tájékoztató angolul  Jelentkezés