Bécsi campus

Regisztrálj most!

REGISZTRÁLJ MOST!

Az IBS a magyar felsőoktatási intézmények közül elsőként lép ki saját intézményrendszerének bővítésével a nemzetközi piacra.

2013-ban nyitotta meg kapuit az IBS bécsi campusa, mely osztrák regisztráció alapján kínálja a mesterképzési programokat.

A bécsi campus ugyanakkor számos új lehetőséget kínál: Magyarországon elvégzett alapképzésedet követően Európa egyik kulturális és gazdasági metropoliszában folytathatod tanulmányaidat, és az IBS által nyújtott semelyik (verseny)előnyről sem kell lemondanod, ugyanis az IBS bécsi intézményében megszerzett diploma ugyanazon nemzetközi akkreditációkkal rendelkezik, mint budapesti megfelelője.

 Az egyéves ausztriai mesterképzés elvégzését követően hallgatóink a University of Buckingham oklevelét kapják kézhez.

Bécsben kínált mesterképzési programjaink:

*Eduniversal Master Ranking 2014-2015


Bécs nem csupán Ausztria fővárosa, de Európa kulturális és gazdasági életének meghatározó csomópontja is. A Mercer nemzetközi HR-tanácsadó életminőséget vizsgáló felmérése szerint a világ nagyvárosai közül Bécs a legélhetőbb főváros.

Az IBS bécsi campusa az osztrák főváros központjában, a híres Belvedere szomszédságában található. A campus modern épületében – a Budapesten megszokottakhoz hasonlóan – kényelmes tantermek és eszközök várják hallgatóinkat. 

Bécsi campusunk oldala angolul itt érhető el! >>